Cele mai potrivite WooCommerce Plugins pentru magazinul de comert electronic
Cele mai potrivite WooCommerce Plugins pentru magazinul de comert electronic

Cele mai potrivite WooCommerce Plugins pentru magazinul de comerț electronic

Există o mulțime de plugin-uri WooCommerce gratuite și plătite pe piață chiar acum

Alegerea celor mai potrivite pentru magazinul dvs. de comerț electronic poate fi uneori dificilă. Pentru a vă ajuta, am întocmit o listă cu cele mai bune pluginuri WooCommerce pentru magazinul dvs. online.

1. Octolize (livrare flexibilă)

Toate magazinele online trebuie să facă față durerii cărucioarelor abandonate. Potrivit statisticilor, 69,57 la sută dintre utilizatorii care vizitează un magazin online, selectează produse și își abandonează coșul. Neînțelegerile despre metodele de expediere disponibile sau costurile acestora duc și la cărucioare abandonate. Chiar și o încercare minoră de a reduce această valoare poate avea o influență pozitivă semnificativă asupra vânzărilor de afaceri. Puteți utiliza Octolize (livrare flexibilă) pentru a preveni abandonul coșului cauzat de obstacole neprevăzute legate de expediere. Acesta este unul dintre pluginurile WooCommerce obligatorii care vă vor ajuta să afișați prețuri de livrare precise în timp real și generate automat sau să setați manual întreaga structură a prețurilor.

2. WPForms

WPForms este un binecunoscut plugin WordPress WooCommerce. Este un plugin de constructor drag-and-drop pentru crearea de formulare web. Cea mai bună parte este că nu trebuie să scrieți o singură linie de cod pentru a crea un astfel de formular.

3. WOOCS – Currency Switcher for WooCommerce.

Magazinele online pot acum să-și vândă pur și simplu produsele peste granițe, fără a-și face griji cu privire la cursurile de schimb valutar. Tot ce trebuie să facă acum este să instaleze pluginurile WooCommerce . Le permite consumatorilor să convertească cu ușurință moneda site-ului în moneda locală folosind o rată de conversie în timp real, după cum sugerează și numele. Clienții pot determina pur și simplu cât costă un lucru în propria monedă, iar companiile își pot face cu ușurință articolele disponibile pe multe piețe.

4. Orders Tracking for WooCommerce

Acesta este unul dintre pluginurile WooCommerce importante care ar trebui instalate în afacerea dvs. online pentru a permite clienților să-și urmărească comenzile pe măsură ce ajung prin logistică. Ei vor putea găsi cu ușurință locația curentă a comenzii și vor afla când va sosi. Acest plugin poate fi folosit și pentru a crea stări personalizate de comenzi pentru afacerea dvs. online.

5. YITH WooCommerceQuick View

Clienții sunt mereu grăbiți și au nevoie de toate informațiile pertinente simultan și într-un singur loc. Clienții pot accesa detaliile produsului trecând mouse-ul peste o imagine sau un buton cu acest plugin. Clienții se pot uita rapid la fiecare dintre produsele enumerate fără a fi nevoiți să părăsească pagina cu ei. Acest plugin arată o imagine mai mare a produsului, precum și o descriere.

6. MailChimp pentru WooCommerce

Când luați în considerare cele mai bune plugin-uri WooCommerce pentru creșterea vânzărilor, acesta ar trebui să fie primul care vă vine în minte. Acest plugin ar trebui să fie instalat dacă utilizați MailChimp pentru magazinul dvs. de comerț electronic. Prin conectarea datelor de achiziție ale clienților dvs. cu contul dvs. MailChimp, puteți crea pur și simplu campanii direcționate. De asemenea, îl puteți folosi pentru a face recomandări de produse, pentru a trimite e-mailuri ulterioare în urma unei tranzacții și pentru a încerca să reduceți ratele de abandon al coșului.

7. WooCommerceProduct Slider

Această extensie WooCommerce poate fi folosită pentru a construi glisoare sau carusele de articole atrăgătoare pentru magazinul dvs. de comerț electronic pentru a menține clienții interesați. Le puteți folosi și pentru aplicația mobilă a magazinului dvs., deoarece sunt receptive.

Gânduri finale

Sperăm că această postare v-a ajutat să identificați unele dintre cele mai bune pluginuri WooCommerce pentru magazinul dvs. de comerț electronic. Fiecare dintre pluginurile WooCommerce enumerate mai sus are un scop distinct și toate pot adăuga caracteristici unice magazinului dvs. de comerț electronic.

Cât de utilă a fost această pagină ?

Faceți clic pe stele pentru evaluare!

Rata medie / 5. Voturi:

Niciun vot până acum, evaluează pagina !