Pavel Margarit si Asociatii
Pavel Margarit si Asociatii

Firma Română de Avocatură Pavel, Margarit si Asociatii a reprezentat cu succes o companie românească care activează în industria energetică

Firma Română de Avocatură Pavel, Margarit și Asociații a asistat o companie importantă din industria energetică, parte a unui cunoscut grup cu o înaltă reputație pe piața internațională, într-un dosar de insolvență în urma unei solicitări abuzive a unui partener de afaceri pentru deschiderea procedurii de insolvență.

Această cerere a fost, de fapt, o modalitate de a obliga firma să plătească o datorie. În astfel de cazuri, Societatea Română de Avocatură Pavel, Margarit și Asociații recomandă să discutați cu un avocat specializat în dreptul insolvenței, reorganizării și falimentului pentru a respinge din punct de vedere legal cererea de rea-credință din România.

Serviciile Pavel, Margarit și Asociații au inclus asistență juridică și reprezentare în fața instanței, întocmirea apărărilor împotriva cererii creditorului, întocmirea de argumente scrise și alte acte de procedură pentru susținerea poziției clientului, revizuirea și depunerea probelor pentru contraargumentarea argumentelor de insolvență ale cealaltă parte, revizuirea și invocarea jurisprudenței pentru susținerea poziției clientului.

Pavel, Margarit și Asociații au câștigat cu succes cazul în fața primei instanțe. Am expus instanței că societatea nu este în insolvență.

Pavel, Margarit și Asociații au reușit să împiedice deschiderea procedurii de insolvență folosită de creditor ca constrângere la plata unei datorii revendicate în România.

Firma Română de Avocatură Pavel, Margarit și Asociații a reprezentat creditori și debitori, clienți din România și din străinătate, având avocați specializați în domeniul procedurilor de insolvență în România și oferind asistență juridică și reprezentare în proiecte de succes în România.

„Suntem bucuroși să fim clasați pe locul 3 în România în zona de practică Insolvență și restructurare de către International Legal Guide Legal 500 din Londra, Marea Britanie. Aceasta este recunoașterea expertizei echipei noastre de avocați în domeniul insolvenței, reorganizarii și falimentului din România.” a declarat Radu Pavel, Managing Partner al Firmei Române de Avocatură Pavel, Margarit și Asociații.

Pentru derularea procedurii insolvenței, și mai ales pentru respingerea unei cereri de deschidere a procedurii de insolvență completată cu rea-credință, Societatea Română de Avocați Pavel, Margarit și Asociații recomandă adresarea acestei probleme juridice unui avocat specializat în proceduri de insolvență în România pentru a putea asistă creditorii sau debitorii în fața Tribunalului Român de Insolvență.

Cât de utilă a fost această pagină ?

Faceți clic pe stele pentru evaluare!

Rata medie / 5. Voturi:

Niciun vot până acum, evaluează pagina !